Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Η Εταιρία Αφοί Καρρά O.E

karras

Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα μας!

H εταιρεία ιδρύθηκε από τους αδελφούς Χρήστο και Νέστορα Καρρά το 1998. Δραστηριοποιείται στον χώρο της παράγωγης, μεταποίησης και εμπορίας. Η ακτίνα δράσης και εμβέλεια της είναι πανελλαδική. Εδρεύει στο Mεγαλοχώρι Τρικάλων σε ιδιόκτητο οικόπεδο 5000 τμ το οποίο στεγάζει τις κτηριακές εγκαταστάσεις 1600 τμ. Εκεί βρίσκεται η παράγωγη :
  • κουφωμάτων αλουμινίου και pvc
  • πορτών εσωτερικού χώρου, πορτών εισόδου και πορτών ασφαλείας
  • επίπλων ντουλάπας
  • επίπλων κουζίνας
  • επίπλων ξενοδοχείων
  • ειδικών κατασκευών επίπλων
Στην Σκιάθο Μαγνησίας υπάρχει επίσης μια έκθεση 150τμ.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να καλύψει κάθε έργο με αξιοπιστία και πλήρη συνέπεια. Σε συνδυασμό με την χρήση υλικών άριστης ποιότητας ελληνικής κατασκευής για χονδρική  ή λιανική πώληση είμαστε σε θέση να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για κάθε σας ανάγκη και με τη δυνατότητα προσαρμογής στην ακριβή διάσταση που ταιριάζει στο χώρο σας. Τη δική σας επιλογή στην ποιότητα των υλικών και στην επιλογή των χρωμάτων και υφασμάτων για κάθε επιθυμία.
Δεξιότητες μας
Εμπειρία 100%
Προσιτές Τιμές 100%
Ποιότητα και ιδιαιτερότητα 100%
Έμφαση στην λεπτομέρεια 100%
Αμοιβαία εμπιστοσύνη

 

Κατανόηση και σεβασμός σε αυτό  που ζητα ο πελάτης σημαίνει, υψηλό επίπεδο στο προϊόν που παράγεις.
Με την πάροδο των ετών έχουμε  εργαστεί σκληρά για να δώσουμε στους πελάτες μας εξατομικευμένες λύσεις . Οι σημαντικές επενδύσεις στην τεχνολογία που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια  μαζι με το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας  των εργαζομένων μας , καθιστά δυνατό για μας να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα για την κάλυψη κάθε ανάγκης των πελατών .
Η φήμη μας για την τελειότητα βασίζεται στην ποιότητα και την καινοτομία.
Υποστήριξη
..άμεση υποστήριξη και μετά την ολοκλήρωση του έργου
Όλα τα κουφώματα, επιπλα , ειδικές κατασκευές μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, ενδέχεται να χρειαστούν συντήρηση, ρυθμίσεις ή επισκευή.
Το θέμα της υποστήριξης μετά την αγορά των κουφωμάτων είναι βασική μας αρχή , γι’ αυτό η ΑΦΟΙ ΚΑΡΡΑ παρέχει μόνιμο εξειδικευμένο προσωπικό που μετά από κάθε πρόβλημα θα σταθεί δίπλα σας, απλώς με ένα τηλεφώνημα